Blog door:

Kim

DAGJE UIT | De Ijzeren Man in Vught

Dé plek waar plezier, horeca en avontuur samenkomen in het prachtige Vught. Of je nu wilt genieten van een verfrissende duik bij het Strandbad, heerlijk wilt lunchen, borrelen of dineren bij het Strandhuys of het nieuwe Madame Zita restaurant, of op avontuur wilt gaan met Ijzeren Man Outdoor… Hier vind je alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke ervaring aan het water. Ontdek de diverse mogelijkheden die de IJzeren Man te bieden heeft en laat je verrassen door de veelzijdigheid van deze fantastische locatie.

Nettenpark

Een tijdje geleden brachten wij met ons gezin een bezoekje aan De Ijzeren Man. We kozen specifiek voor deze activiteit want in het nettenpark mocht ook onze jongste dochter mee. Wel onder begeleiding maar wij vonden het alleen maar leuk om mee het nettenparcour in te gaan. Het is echt een leuke en actieve bezigheid met het gezin. 

Klimbos

Vanaf 8 jaar (en minimaal 1.35 mtr) kun je ook op het klimparcours terecht. Dit klimbos is de grootste van de Benelux  en hier kun je je uren vermaken met klimmen, klauteren en ziplinen..

Het nettenpark van de Ijzeren Man is de grootste in Nederland en naast het nettenpark zijn er nog veel meer leuke dingen te beleven hier op het terrein. 

Zwemmen en Spelen

Wil je met het mooie weer een leuk strandje bezoeken? Dan is de Ijzeren Man ook hier uiterst geschikt voor. Met een grote speeltuin op het zand en ligbedjes langs het water is het hier heerlijk voor jong en oud. Daarnaast kun je ook nog van de glijbanen in het water of je huurt een sup, kano of waterfiets voor nog meer waterpret!

Hapje & drankje

Om de innerlijke mens goed te verzorgen is er op de Ijzeren Man genoeg te bestellen. Voor een heerlijke lunch, borrel of diner kun je hier fijn plaats nemen bij het Strandhuys of bij Madame Zita. Wij hebben een heerlijke lunch gehad bij Madame Zita, echt een gezellig zaakje om plaats te nemen.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer