Blog door:

Kim

De leukste tijdschriften voor kleine en grote meiden

De zomer komt eraan en wat is er fijner dan met een leuk tijdschrift in de tuin in een hangmat te gaan liggen. Het zonnetje aan de hemel, verkoelend drankje binnen handbereik, zonnebril op en heerlijk weg lezen in jouw favoriete blaadje. Klinkt als een perfecte zomerse dag! Lees hier alles over de leukste tijdschriften voor kleine en grote meiden.

Iedere week je eigen post ontvangen is al een feestje op zich en al helemaal als het ook nog een tijdschrift blijkt te zijn. Voor diverse leeftijden zijn er tijdschriften te koop en het is ook nog eens goed om je lees skills op pijl te houden. Maar welke tijdschriften zijn er zoal verkrijgbaar.

 Bobo >> 4-5 jaar

Al 50 jaar hét tijdschrift voor kleuters. In ieder nummer beleeft Bobo een nieuw avontuur dat herkenbaar is voor de kleintjes. Je kind leert de basis van letters, woorden, getallen vormen en kleuren. Dit doen ze door middel van puzzels, voorleesverhalen, doe opdrachten, knutsels en kleurplaten. Je kleuter leert ongemerkt en ontdekt steeds meer.

Hier vind je een leuk doe boek voor bijvoorbeeld op vakantie van BOBO

Okki >> 6-8 jaar

Leren lezen, schrijven en rekenen, met Okki oefent je kind dit alles op een leuke manier. Aan de slag met puzzels, moppen, weetjes, knutsels, tekeningen en leesverhalen. Elke maand zit er een leuke special van Paul van Loon in hiermee beleeft je kind de leukste avonturen met Dolfje Weerwolfje en Foeksia de Miniheks!

Hier vind je een leuk zomervakantieboek van de Okki

Penny >> 7-14 jaar

Al 40 jaar het leukste maandblad voor meisjes die gek zijn op paarden. Het magazine staat vol met paardenverhalen, strips, quizzen, posters, leuke weetjes en nog veel meer. Als abonnee ontvang je ieder jaar 12x een gaaf cadeau bij je abonnement en 4x per jaar en speciale Penny uitgaven.

Hier vind je een lente doe boek van Penny

Tina >> 8-12 jaar

Geniet van spannende stripverhalen en ga mee op avontuur met de stripheldinnen Suus & Sas of met blunder koningin Noortje. Ook lees je iedere week toffe interviews met je favoriete sterren, handige tips, leuke diy’s en lekker recepten. Daarnaast vind je ook grappige quizzen, posters en kledingtips in de Tina.

Hier vind je een Tina special boek

Meiden >> 9-14 jaar

Meiden Magazine is hét glossy blad voor de tienermeiden. Hier lees je alles over vriendinnen, liefde, films, series, muziek, mode & beauty en nog heel veel meer. Elke keer een cadeautje bij jouw tijdschrift en dat 13x per jaar. Ook zijn er specials zoals de zomer en winter boeken.

Hier vind je het te gekke ‘happy invulboek’ van Meiden

LINDA.meiden >> 12-18 jaar

Het allerleukste tijdschrift voor de jonge vrouw. Boordevol interviews, grappige columns, nieuwtjes en persoonlijke verhalen maar ook heel veel beauty, mode en accessoires komen aan bod. Iedere editie heeft een nieuw thema dus met LINDA.meiden verveel je je nooit.

Hier vind je het lenteboek van Linda Meiden

Welk tijdschrift is jouw favoriet?

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer