Samenwerken

Met het leukste online platform

Samenwerken met Label4Kids

Met het platform LABEL4KIDS hebben wij een grote doelgroep aan ons weten te binden en kun je op onze website zeer gericht adverteren en zo de juiste doelgroep benaderen. Met ons inspiratie platform en onze Social Media netwerken weten wij per maand meer dan 50.000 gezinnen te bereiken.

Doelgroep:

De Label4Kids bezoeker (voornamelijk vrouw, 23-52 jaar, heeft 1 of meerdere kinderen) is een onlineshopper die graag op de hoogte gehouden wil worden van de nieuwste trends in mode, speelgoed, kinderkamers en lifestyle. Ook is hij/zij gek op uitstapjes, vakanties en evenementen voor het hele gezin.

Label4Kids is hét online platform met de leukste tips en inspiratie blogs en online shops voor ouders en kinderen in de leeftijd van 0-16 jaar.

Ik werk regelmatig samen met mooie merken en andere organisaties, deze vind je terug op de pagina samenwerking.

In veel artikelen zul je affiliate links vinden, hiermee ontvang ik een kleine commissie wanneer je bij zo’n website besteld. Daardoor wordt het mogelijk gemaakt om de website LABEL4KIDS te blijven voorzien van leuke artikelen en om de website te onderhouden.

Promotiemogelijkheden Label4Kids

Er zijn verschillende mogelijkheden om een samenwerking aan te gaan en met Label4Kids bereikt u direct de juiste doelgroep. 
De mogelijkheden zijn oa;

  • Bannering op homepage of shopping pagina’s
  • Advertorials
  • Blogartikel over uw product / merk / winkel
  • Shopblog over uw product/ merk / winkel
  • Winacties (voorbeeld winacties)
  • Reviews (voorbeeld kleding review)
  • Vernoeming op Facebook en/of Instagram

Contact

Mocht u interesse hebben om een samenwerking aan te gaan met Label4Kids? Dat kan! Wij horen graag wat uw wensen zijn of vraag onze mediakit op!
Vul onderstaand formulier in of stuur een mail naar samenwerken@label4kids.com en we zullen zo snel mogelijk contact opnemen.

Samenwerken met Label4Kids

"*" indicates required fields

Naam*

Populaire blogs

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en … Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, … Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties … Lees meer