Bloggers gezocht!

Met het online magazine LABEL4KIDS zijn wij een inspiratiebron voor ouders met jongens en meisjes van 0 -16 jaar. Hier vind je de laatste trends en leukste producten omtrent kindermode, speelgoed, kinderkamers, lifestyle en uittips. Voor aanstaande papa’s en mama’s richten wij ons op zwangerschap, baby musthaves en heel veel meer. Door dit unieke label weten wij altijd de juiste doelgroep te inspireren. Bekijk onderstaande vacature voor blogger op Label4kids:

Bloggers gezocht

Is het ook een droom van jou om blogger te worden? De dagelijkse gebeurtenissen die jij beleeft met jouw kind of kinderen te delen met alle volgers en bezoekers van Label4kids. Super leuk! Kom bij ons team van bloggers die ook blogs schrijven voor ons online magazine voor ouders en kids. Ben jij zwanger of heb jij kinderen in de leeftijd van 0 tot 16 jaar en wil jij graag jouw ervaringen delen met de bezoekers en volgers van Label4kids? Meld je dan nu aan om één van onze bloggers te worden!

Word jij onze nieuwe blogger?

Op dit moment zijn wij op zoek naar bloggers!

Als blogger voor Label4kids krijg jij de mogelijkheid om:

  • andere ouders te inspireren met jouw kijk op opvoeding, kinderen en het moeder- of vaderschap;
  • een eigen blog op Label4Kids op te zetten (frequentie is minimaal 2-4 per maand);
  • eventueel leuke kinderproducten te testen en te reviewen welke je dan mag houden (dit kan zijn: kleding, uitjes, speelgoed etc)
  • te werken aan de leukste site voor ouders (to be) met baby’s en kinderen;
  • je eigen social media kanalen uit te breiden

LET OP! De functie van blogger is op vrijwillige basis, wel mag je alle producten voor reviews houden.

Interesse? Stuur een mailtje naar info@label4kids.com met jouw motivatie, een proefblog en foto’s van jezelf en/of je kleintje(s). Laat ook weten welke leeftijd je kindjes hebben en over welke onderwerpen met betrekking tot het ouderschap je graag wilt bloggen. Wellicht is jouw eerste blog binnenkort te lezen op Label4kids! Heb jij zelf nog andere tips, ideeën of vragen? Mail me!

Liefs Kim