Blog door:

Label4Kids

BLOGGERS | Meet the team!

Het online magazine wordt gemaakt voor ouders & kinderen, met iedere dag een flinke dosis herkenbare blogs. De mama bloggers bij LABEL4KIDS bloggen dagelijks over diverse belevenissen. Zij delen graag hun leukste en zeker ook minder leuke ervaringen met ons. Je leest de blogs met veel plezier, met een lach of soms een traan. Meestal is het een feest van herkenning. Vind je deze blogs ook leuk? Laat het ons en iedereen weten.

– Onze mamabloggers –

Hi, ik ben Kim

Ik ben de eigenaresse van Label4Kids. Getrouwd met mijn grote liefde Sander en samen hebben we 3 meiden Fay, Jez en Vie. Ik heb een eigen kapsalon (aan huis) waar ik 20 uur per week klanten blij de deur uit laat gaan met een trendy kapsel en daarnaast werk ik met liefde aan deze website. Ik ben dol op (kids)fashion, uitjes en heel erg verslaafd aan mooi weer dus ik ga graag op vakantie. Ik ben actief op instagram en deel daar graag een kijkje in ons leven. Je kunt ons volgen op >>> fay_jez_vie_

Sinds Juni 2022 ben ik de eigenaresse van Boyslabel, Girlslabel en Babylabel. Al vanaf 2017 ben ik zelf één van de bloggers bij Baby- en Girlslabel geweest en deze overname was dan ook een kans die ik niet voorbij kon laten gaan. Met veel passie en creativiteit ben ik aan de slag gegaan met deze sites.

Na bijna 2 jaar flink werken om deze sites altijd up to date te houden, was het tijd voor iets nieuws. Met de nieuwe website www.label4kids.nl heb ik alledrie de sites samengevoegd tot één groot inspiratie platform met de leukste tips voor ouders en kids. Ik hoop dan ook dat jullie een flinke dosis inspiratie hieruit halen tijdens het lezen van onze leuke en informatieve blogs.

Veel lees plezier!

Liefs Kim

Hi ik ben Lieke

Ik ben Lieke, wonend in het gezellige Brabant samen met mijn man Tom en kindjes Saar (6) en Reff (3) daarnaast ook nog onze beestenboel; Hondjes, Remy Sjors en Lovi en onze Kippen, Knofje Truffel en Sara. 

Ik zeg altijd zelf.. ik had boerin moeten worden! Maar als paraveterinair en een eigen trimsalon aan huis ontkom je niet aan dieren in huis.

Wij houden ervan om op pad te gaan en leuke plekken te ontdekken. Gaan graag op vakantie met de caravan maar ook het vliegtuig is ons niet onbekend! En ik vind het leuk om hier leuke foto’s (hobby) en stukjes over te schrijven. 

Je zult dus vast nog vaker iets voorbij zien komen van ons! Ook kun je ons volgen op instagram @lieke_meulendijks1001

Liefs Lieke

Hi, ik ben Peggy

In Oktober 2013 werd ik voor het eerst mama van zoon Xavi! Ruim 4 jaar later kwam ook nog Ivan (2018) in ons leven. Hij maakt ons gezinnetje compleet! Het is dus vooral  een mannenhuis met liefde voor voetbal, gamen, dinosaurussen en superhelden! Wij wonen (samen met papa) in Zuid Limburg.

Ik kan ervan genieten om samen met de jongens herinneringen te maken. Lekker op vakantie en de wereld ontdekken. Een dagje weg naar een park, museum of de bioscoop. Maar ook gewoon lekker naar buiten de natuur in voor een wandeling of bezoekje aan de speeltuin.

Jongenskleding vinden wij ook erg leuk. Voorheen kon ik hun outfit helmaal alleen kiezen, maar de jongens krijgen steeds meer hun eigen stijl. Ze doen dus echt niet meer alles aan wat mij leuk lijkt. Maar gelukkig zijn de jongenscollecties steeds stoerder en kleurrijker.

Schrijven en fotografie is een hobby van mij, het lijkt me dan ook leuk om jullie mee te nemen in de avonturen met mijn boys! >>> @Pegje83

Groetjes Peggy

Hoi ik ben Daisy

Mama van drie kinderen, of eigenlijk 4 zoals mijn man Dave zichzelf vaak benoemt . Onze oudste dochter Jamilya is een echte tiener, de middelste dochter Cailyn een echte ’tweener’ en onze jongste zoon Damon is de benjamin die zich nog goed laat verwennen door de rest. Naast de kids hebben we ook nog de 2 jarige Golden Retriever Ivy en ze is de liefste knuffelaar die er bestaat.

Ik ben 24 uur werkzaam als IT Technologist. Ik hou van alles wat met data, informatie en technologie te maken heeft, zo ook social media en bloggen. Combineer dat met mijn andere passie fashion en de nieuwste trend en zo ben ik samen een paar jaar geleden met mijn kids twee Instagram accounts begonnen om te ‘influencen’.

For kidsfashion >>> Cailyn & Damon
For teenfashion >>> Jamilya

Groetjes Daisy

Hallo, ik ben Linda

Als trotse moeder van één (bijna twee) kindje(s), leek het mij erg leuk om verhalen over onze avonturen te delen. Te schrijven over het moederschap, activiteiten met je kindje en het schrijven van reviews voor de mooiste producten is echt een enorme hobby van mij geworden.

Super gaaf dat ik dit mag doen voor Label4kids, om zo andere ook eerlijke verhalen te mogen laten lezen. Ik schrijf met veel plezier en passie blogs voor Label4kids (voorheen voor Babylabel) en hoop dit ook nog een hele tijd te mogen doen.

Binnenkort zal ik niet alleen schrijven over de avonturen met mijn dochter samen, maar ook alle momenten die we zullen meemaken met onze zoon!

Naast schrijven ben ik graag bezig met fotografie. Je kunt mij volgen op instagram >>> @huisje.doesburg

Liefs, Linda

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer