Blog door:

Linda

REVIEW | Toen ik jouw grote zus werd

Hoera! Rae wordt grote zus. Wij zijn natuurlijk erg blij dat we dit nogmaals mogen meemaken. Maar hoe bereid je een meisje van 1,5 jaar voor op zo´n bijzondere gebeurtenis? Wij mochten dit te leuke boek ‘Toen ik jouw grote zus werd’ reviewen.

Shop hier het boek ‘Toen ik jouw grote broer werd’

Voorlezen

Voor velen is het bekend dat voorlezen erg belangrijk is voor de taalontwikkeling van kinderen. Je hoort vaak dat je er niet vroeg genoeg mee kunt beginnen. En ook nu, nu Rae grote zus gaat worden, lezen we haar veel voor. We mochten het boek ‘Toen in jouw grote zus werd’ ontvangen. Heel erg toepasselijk en erg mooi om Rae hieruit voor te kunnen lezen. We hopen haar zo een klein beetje te kunnen voorbereiden op wat er gaat gebeuren.

Toen ik jouw grote zus werd…

Het prachtige boek ‘Toen ik jouw grote zus werd’ gaat over twee wasbeertjes die het liefst samen de mooiste avonturen willen beleven. Het boek is geschreven op rijm waardoor het een heel fijn verhaal is om te lezen. De illustraties in het boek zijn prachtig. Er zitten hele mooie stukjes goudfolie in de illustraties verstopt waardoor het boek nog aantrekkelijker is om te lezen en te bekijken. Rae is helemaal dol op dit boek! We lezen het boek meerdere keren per week aan haar voor.

Het verhaal is er niet alleen in de ‘zus’ versie. Er bestaat ook een hele mooie ‘broer’ variant. Dit boek gaat niet over twee wasberen maar over twee vosjes die samen graag op avontur gaan.

Kraamcadeau

Wij raden het boek zeker aan om aan te schaffen. Zeker als het gaat om het worden van ‘grote zus’ of ‘grote broer’. Het is ook een erg leuk boek om cadeau te geven tijdens het kraambezoek of een 10 dagen pakket bij de geboorte van bijvoorbeeld een tweede kindje. Zoals je al kon lezen, is het een prachtig boek wat gemakkelijk te lezen is en de illustraties zijn echt heel erg mooi. Het perfecte cadeau om te geven aan een grote broer of zus (to be).

Wij gaan de komende tijd nog heel vaak samen lezen uit dit boek voor het slapen gaan. Want Rae wordt grote zus en we zijn erg enthousiast over dit prachtige verhaal.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer