Blog door:

Kim

DAGJE UIT! | Scheveningen en de musical Frozen

Dit jaar hebben we besloten om de meiden geen cadeau meer te geven voor hun verjaardagen. Ze hebben al zoveel en alles wat ze krijgen word vaak maar een week naar om gekeken. Daarom hebben we bedacht om ze in plaats van een cadeau een dagje weg (beleving) cadeau te geven. Net voor Jez haar verjaardag zag ik de trailer van de musical Frozen voorbij komen en dacht meteen ‘dit is het’! We maakten er een heerlijk dagje Scheveningen van en wat was het leuk om alvast een keer één van onze dochters alleen een dagje mee op pad te nemen. Ik kijk nu al uit naar de uitstapjes met onze andere meiden.

Scheveningen

We hadden de voorstelling van half 3 en daarom leek het ons leuk om al vroeg op pad te gaan zodat we ook nog even van het strand en de boulevard in Scheveningen konden genieten. We hadden geluk want het zonnetje stond aan de hemel te stralen. Perfect weer om naar het strand te gaan. Rond half 11 stonden we geparkeerd naast het circustheater en vanuit daar liepen we naar het strand. We begonnen met een rondje door de Legoshop, gewoon even neuzen. Mocht je het leuk vinden dan kun je ook naar het Legoland Discover Centre gaan. Hier zie je de mooiste dingen gebouwd van Lego en kun je natuurlijk ook zelf even spelen met de bouwsteentjes.

Bekijk hier meer leuke uitjes met kinderen

Daarna gingen we met de roltrap even het overdekte shop gedeelte, dit vonden wij erg tegenvallen dus we waren zo weer buiten. We liepen richting het strand en daar kwamen langs ‘TrashUre Hunt, hier vind je kunst van afval. Afval wat allemaal op het strand gevonden is. Echt super een super kleurrijk en leuk museum om eens door heen te lopen. Je vind er ook een knikkerbaan gemaakt van afval en een sjoelbak maar je kunt ook even trampoline springen. Je kijkt je ogen uit!

Jez wilde ook graag even in het springpark op de trampoline’s springen, dus dat gingen we ook nog even doen en daarna was het tijd voor een lekker lunch. Uiteraard mocht Jez kiezen waar we gingen eten en ze koos een gezellig strandtentje uit ‘Miss Maui’. Hier kun je echt heerlijk eten. Na de lunch speelde Jez even op het strand en genoten wij nog van een biertje en een cocktail. Toen was het tijd om richting het Circus Theater te lopen voor de musical. Onderweg namen we natuurlijk nog even een ijsje.

Musical Frozen

Eindelijk was het dan zo ver… De musical Frozen. Wat had ze hier naar uit gekeken, en wij ook. Wijzelf hebben al meerdere musicals gezien en ook met de meiden zijn we wel eens naar een kleine musical geweest, maar nog nooit naar een grote voorstelling. Jez keek dan ook haar ogen uit toen we het Circus Theater binnen liepen. Groot, druk en overal waar je keek zag je we iets van Frozen. We gingen snel nog vantevoren naar het toilet, kochten wat drinken en popcorn en gingen toen op zoek naar onze plaatsen. We zaten echt perfect! Recht voor het poduim helemaal bovenin tegen het licht en geluiddesk aan. Het zicht was helemaal top.

Jez was tijdens de musical helemaal in trance, prachtig hoe alles ‘net echt’ word na gedaan. De special effects, het decor en de zang waren fantastisch. Ze genoot met volle teugen van de musical. Het kost wat, maar dan heb je ook wat.

Na de musical liepen we terug naar het strand voor een diner. Wederom koos Jez het restaurant uit en deze keer werd het ‘De Blue Lagoon’. Ook hier hebben we weer heerlijk gegeten. Na het eten was het tijd om terug naar huis te gaan. Wat was dit een heerlijke dag en tevens bijzonder om er maar met één kind op uit te zijn geweest. Ik kan je zeggen dat het een aanrader is om eens de kids apart mee te nemen en ze wat qualitytime te geven met papa en mama.

LEES OOK

REVIEW | Little Tikes piratenboot watertafel

Ja eindelijk is daar de zon en wat is dat meteen genieten. Het vakantiegevoel begint gelijk te borrellen. Natuurlijk willen wij onze kids tijdens deze warme dagen met water laten ... Lees meer

DAGJE UIT! | Nijntje museum in Utrecht

Eén van de plekjes die je met je gezin met jonge kinderen zeker niet mag overslaan is het Nijntje museum! Een bezoek aan dit ontzettend leuke museum zorgt voor veel ... Lees meer

Back 2 school: De leukste schoolspullen voor tienermeiden

Het einde van het jaar nadert al snel en de winkels worden wekelijks gevuld met de nieuwste en meest trendy schoolspullen. We hebben al fantastische collecties voorbij zien komen waar ... Lees meer