Blog door:

Label4Kids

Geef de slaapkamer van jouw zoon een fantastische make over!

Ben je pas verhuisd en vind je de slaapkamer van jouw zoon niet meer leuk? Of merk je dat hij steeds meer zijn eigen mening heeft en graag zijn kamer anders wil inrichten? Het opnieuw inrichten en meubileren van een kamer kan behoorlijk stressvol zijn. Je wilt natuurlijk een kamer die vrolijk is, maar ook rustgevend, zodat jouw zoon zich er nog jarenlang prettig in voelt. Als je al hoofdpijn krijgt bij het idee, geen zorgen! Wij hebben een paar tips voor je om de perfecte jongenskamer te creëren.

slaapkamer

Koop in één keer een compleet nieuwe kamer.

Heb je geen zin in de stress van het zoeken naar de juiste meubels voor de kinderkamer en dan het hele land door te moeten rijden om ze te kopen? Op eurobedden.nl kun je complete kinderkamers in één keer aanschaffen. Op dit soort websites worden verschillende meubels gecombineerd om een complete kamer samen te stellen, maar je kunt zelf kiezen welke meubels je wel of niet wilt hebben. Je kunt vaak zelfs kiezen voor professionele montage van de meubels. Zo wordt het inrichten van de kinderkamer een stuk makkelijker en stressvrij!

Een hoogslaper

Wordt jouw kind langzaam wat groter en ouder en is het tijd om over te gaan op een wat groter bed? Dan is een hoogslaper een goed idee voor jou! Met een hoogslaper lijkt de slaapkamer groter, want je kunt de ruimte onder het bed ook nog benutten. Die ruimte wordt dan een gezellig holletje waar je zoon kan spelen, vriendjes kan ontvangen en later ook huiswerk kan maken. Op eurobedden.nl vind je een breed assortiment aan hoogslapers voor tieners en kinderen. Neem een kijkje en ontdek het perfecte bed voor jouw kind!

Kies een thema

Als je graag zelf de vrijheid wilt behouden om de kamer van je kind in te richten, maar niet weet waar te beginnen, is het slim om een thema te kiezen. Je kunt de kamer dan rondom dat thema inrichten met bijpassende kleuren, accessoires, meubels, beddengoed en gordijnen. Het is extra leuk om dit thema samen met je kind te kiezen, maar let op: kies voor een tijdloos thema! Wat nu de favoriete TV-serie van je zoon is, vindt hij waarschijnlijk over een jaar kinderachtig. Een thema zoals de zee, de jungle of de ruimte is wat dat betreft duurzamer.

Toch geen thema?

Als je liever geen thema wilt kiezen, maar wel een richtlijn nodig hebt, kun je een kleurenpalet van ongeveer drie bijpassende kleuren kiezen om de kamer mee in te richten en te schilderen. Wees kritisch bij het kiezen van kleuren: bijvoorbeeld zwart en rood zijn erg intense kleuren voor een slaapkamer. Blauw en lichtgroen zijn veel rustgevender opties. Zo creëer je een prettige sfeer in de kamer van je kind.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer