Blog door:

Kim

KIJK TIP | Cartoon Network highlights juni 2024

De highlights van Cartoon Network voor juni zijn net verschenen met hierin weer de leukste kinder series. Kortom weer veel kijkplezier voor de jonge kinderen. Series als Craig van de Kreek, Wat babyberen leren en Ninjago komen weer met nieuwe afleveringen. Zorg dat je klaar zit en niets mist!

Craig van de Kreek

Craig, een nieuweling in de stad, gaat op reis naar de Kreek om een verloren schat te vinden. Hij moet door de wildernis navigeren en nieuwe vriendschappen maken, terwijl hij wordt achtervolgd door een bende piraten die de Kreek willen vernietigen.

Bekijk de avonturen van Craig voor de Kreek op Cartoon Network! Er zijn extra herhalingen gepland gedurende de maand juni om 08.50 uur en 17.55 uur.

Bekijk hier meer films en series voor kids

Wat babyberen leren

Na een mislukte poging om een thuis te vinden in de straten van een stad, belanden de babyberen midden in de nacht in een plaatselijke speeltuin en wensen ze dat ze een kans krijgen om een nieuwe thuis te vinden, ongeacht waar in het universum dat is. 

Geniet van de lancering van nieuwe afleveringen van Wat babyberen leren, inclusief de speciale aflevering “The Big Bloom” (op 25 juni) op Cartoon Network.

Ninjago: De drakenstrijd

Een meester in Spinjitzu moet een nieuwe groep helden trainen. Hun missie: het opsporen van de elementaire draken die de planeet kunnen redden. Dit moeten ze doen voordat duistere krachten deze nieuwe wereld vernietigen.

Ga elke dag om 16.20 uur de drakenstrijd aan op Cartoon Network!

Cartoon Network

Speciaal voor de jongere kijkers verwelkomt Cartoon Network verschillende Cartoonito vrienden voor plezier in de ochtend, met “Grizzy & the Lemmings”, “Batwheels” en “Lucas the Spider”.

 Bekijk de Cartoonito special, elke dag om 9.30 uur op Cartoon Network!

LEES OOK

REVIEW | Little Tikes piratenboot watertafel

Ja eindelijk is daar de zon en wat is dat meteen genieten. Het vakantiegevoel begint gelijk te borrellen. Natuurlijk willen wij onze kids tijdens deze warme dagen met water laten ... Lees meer

DAGJE UIT! | Nijntje museum in Utrecht

Eén van de plekjes die je met je gezin met jonge kinderen zeker niet mag overslaan is het Nijntje museum! Een bezoek aan dit ontzettend leuke museum zorgt voor veel ... Lees meer

Back 2 school: De leukste schoolspullen voor tienermeiden

Het einde van het jaar nadert al snel en de winkels worden wekelijks gevuld met de nieuwste en meest trendy schoolspullen. We hebben al fantastische collecties voorbij zien komen waar ... Lees meer