Blog door:

Kim

Kindershake, een gezonde aanvulling naast de dagelijkse maaltijden.

Welke ouder herkent de ‘lastige eters’ fase niet bij zijn of haar kinderen… Juist ik denk dat we daar allemaal een herkenningspuntje hebben. Wellicht heeft jouw kind op een andere moment of leeftijd de fase dan het kind van een ander, maar ergens hebben we allemaal wel een keer die struggles. Wij mochten een aantal shakes en supplementen van Kindershake proberen. Lees snel verder voor onze ervaring..

Lees ook; Steeds meer moeite met de opvoeding van kinderen

Sceptisch!

Ja ik hoor je al denken…. ‘Wie begint er nu met shakes voor kinderen, leer ze gewoon eten!’ Dat waren mijn gedachte ook toen ik het voor het eerst voorbij zag komen. Maar toen ik gevraagd werd om een pakketje van Kindershake te ontvangen om te testen, dacht ik waarom niet!

Wat is Kindershake?

Kindershake is voor de ‘lastige eters’ of kinderen waarvan je denkt dat ze te weinig groente en fruit naar binnen krijgen. Puur om naast de dagelijkse maaltijden extra aan te bieden als tussendoortje of toetje, het is absoluut geen maaltijd vervanger! In de kindershake zitten extra voedingsstoffen die jouw kind nodig heeft. Een gezonde aanvulling voor optimale groei en ontwikkeling.

Kindershake is voeding op een natuurlijke basis van 23 vitaminen en mineralen, plantaardige vezels, eiwitten en vetzuren. Het is vermalen tot poeder zodat je het makkelijk kan mixen met melk, yoghurt, sap, sojamelk of vla. Zo krijg je een heerlijke shake boordevol belangrijke voedingsstoffen.

Probeer hier Kindershake

Een lekker tussendoortje

Op dinsdag, woensdag en donderdag zijn hier de sportavonden. Handballen, dansen, musicalles, turnen, de meiden hebben het er druk mee en ik ook. Sommige trainingen beginnen al vroeg en dan komt het wel eens voor dat het eten niet altijd van te voren al lukt. Dan is het heerlijk om de kids een shake als tussendoortje aan te bieden zodat ze niet met een lege maag hoeven te sporten. Na het sporten eten we dan de gewone maaltijd.

De meiden vinden de Kindershakes heel erg lekker, volgens hun proeft het gewoon naar milkshake. Van de zomer kun je zo’n zakje natuurlijk ook lekker combineren met een scheutje melk en een bolletje vanille ijs voor een echte milkshake beleving. De shakes zijn er in de smaken: vanille, banaan en chocolade

Omega 3 gummies

Naast de shakes hebben ze bij Kindershake ook ‘vitaminen snoepjes’. Om jou kids een goede ontwikkeling te bieden en daarnaast is het goed voor een optimaal immuunsysteem. Zoals we wel eens zeggen; ‘alle beetjes zijn welkom’ geldt dat zeker voor vitaminen en mineralen voor onze kids. De omega-3 gummies van Kindershake kunnen daarbij helpen. Ze zijn rijk aan vitaminen C en D. Met minimaal 2 gummies (max 6) per dag haal jij mega veel voordelen hieruit. Denk daarbij aan:

  • Ondersteuning van een gezond immuunsysteem
  • Goed voor de hersenfunctie, leerprestaties en concentratie.

De gummies zijn suikervrij vegan en vrij van allergenen. Ze bevatten geen kunstmatige kleur- en smaakstoffen. Voor de kids is het net een snoepje maar dan met heel veel voordelen. Daarnaast smaken ze ook nog lekker naar sinaasappel.

Je shopt hier nu 2 potjes (2×30 gummies) voor maar €14.99 dit is voldoende voor ongeveer één maand.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer