Blog door:

Kim

Koflo kinderkledingwinkel – Like Flo Experience

Koflo is één van de grootste kinderkledingwinkels in Nederland met maar liefst een shop oppervlakte van 350 m2 en heeft ruim 50 merken onder hun dak. Dit jaar bestaat de winkel al 25 jaar en met de nodige ups en downs hebben ze deze mijlpaal fantastisch voor elkaar gebokst.

De collectie van Koflo is ruim en divers, voor zowel meisjes, jongens en baby’s kun je er terecht. Het grootste gedeelte van de kinderkledingwinkel word opgevuld door de (tiener)meiden collectie, gevolgd door de jongenscollectie en een klein aanbod voor de baby’s.

Koflo kinderkledingwinkel

De winkel heeft een moderne en stoere uitstraling en nodigt uit om naar binnen te stappen. Mooie volle rekken met de nieuwste collecties, een speelhoek voor de kids en voldoende pashokjes om je uitgekozen items te passen. Mocht Oosterhout iets te ver buiten je bereik liggen dan kun je ook heel fijn rond snuffelen in de webshop.

Het personeel is heel klantvriendelijk en denkt in alle opzichten met je mee. In de coronatijd werden er zelfs tassen kleding bij mensen thuis afgeleverd en werd de collectie door middel van foto’s getoond zodat mensen toch konden shoppen. Bij Koflo denken ze niet in hokjes maar komen ze altijd met een oplossing.

Like Flo experience

Een paar keer per jaar worden er speciale dagen georganiseerd in de winkel. Zo was er afgelopen weekend de Like Flo Experience met een ballenbak en selfiecamera, een mini nabootsing van Wondr Experience Amsterdam. Op zulke dagen word er dus van alles leuks in de winkel gedaan en er staat van alles lekkers voor de kids. De papa’s en mama’s kunnen dan rustig rond neuzen tussen de gave collecties onder het genot van een heerlijk kopje koffie.

Met de 50+ merken in deze kinderkledingwinkel is er voor ieder wel wat wils, van het duurdere segment tot de merken met een zachte prijsje. Ook vind je er coole accessoires zoals rugzakken, riemen, sieraden, slippertjes en nog heel veel meer. Alles om je totale look te creëren en daar helpt het vriendelijke team van Koflo maar al te graag bij.

Dagje uit!

Mocht je nu in de buurt zijn of echt eens een leuke kinderkledingwinkel willen bezoeken, neem dan zeker eens een kijkje bij Koflo. Er is in de nabije omgeving genoeg leuks zoals de grote binnenspeeltuin Kabonk of voor iets lekkers bij A Cup Of Cake om er eventueel een gezellig dagje van te maken. Zeker de moeite waard!

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer