Blog door:

Kim

L.O.L Surprise Queen event

YES de L.O.L Surprise komt met een geweldig nieuwe collectie genaamd ‘QUEENS’. De Queens staan er voor dat iedereen mag zijn zoals hij/zij zichzelf mooi vind want iedereen is dat op een eigen unieke manier. Om de nieuwe L.O.L SURPISE QUEENS te vieren mochten wij bij het L.O.L Surprise event aanwezig zijn.

Deze uitnodiging konden we natuurlijk niet aan ons voorbij laten gaan met 3 Queens hier in huis. Het beloofde een middag vol leuke activiteiten te zijn helemaal in L.O.L style en niets was minder waar! Onze reactie toen we binnen kwamen was in één woord WOUW! We keken onze ogen uit in de prachtige lunchroom van ‘A Cup of Cake’ in Breda. Deze was gewoon helemaal omgetoverd naar een L.O.L walhalla.

Proosten op de L.O.L Queen

De tafels waren aangekleed met de nieuwste L.O.L Surprise Queen poppen en de meiden mochten alle kleine kadootjes die erbij hoorden uitpakken. Dat was natuurlijk al een feest an sich. Daarna werden we verwelkomd met een leuk woordje over de nieuwste poppen en proosten we met een lekker kidsproof drankje op deze toffe collectie.

L.O.L Surprise make-over

Na het woordje mochten onze eigen Queens aan de slag met de leuke activiteiten. Zo konden ze een L.O.L make-over laten doen, snoepen van al het koninklijke lekkers en foto’s maken voor de selfie spiegel. Wat mijn meiden helemaal geweldig vonden was om een bord te versieren en stomme dingen op te schrijven die ze vervolgens in een bak kapot mochten gooien. Hiervoor werd een speciale roze overal aangetrokken met een beschermhelm.

Tiktokken met Bokado

Als laatste mochten ze nog een meet en greet met de bekende BOKADO van tiktok. Ze mochten zelfs een eigen tiktok opnemen met deze ster! De meiden zijn natuurlijk erg benieuwd naar de opname en kijken iedere dag of hij al online staat. Zo spannend.

Toen was het helaas al veel te snel weer tijd om naar huis te gaan, de meiden hadden nog uren door kunnen spelen. Ze kregen nog een hele toffe goodiebag mee naar huis met daarin een mega gave L.O.L Surprise Queen. Mijn Queens hadden een topdag!

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer