Blog door:

Kim

Retour Jeans comfy fashion by Touzani for boys & girls

Trots zijn ze bij Retour Jeans, op alweer de derde collectie in samenwerking met freestyle voetballer Soufiane Touzani. De straatvoetbalheld is verbindend en is ervan overtuigd dat je zelf het beste project bent. Dat zie je zonder twijfel in de nieuwste wintercollectie Freedom of movement van Retour X Touzani. En er is meer goed nieuws: deze collectie is een blijvertje én staat bovendien supergaaf voor zowel stoere jongens én meiden.

Verfrissend en comfy de winter door met Retour Jeans X Touzani

Deze nieuwe Freedom of movement-collectie is in een compleet nieuw jasje gestoken want Retour Jeans zou Retour Jeans niet zijn als ze niet blijven vernieuwen. De comfortabele Retour Jeans X Touzani kleding is uniseks en staat te gek bij zowel jongens als meiden. Prachtige nieuwe frisse kleuren sieren de collectie evenals de comfy items in teddy of fleece. En heb je de prachtige marmer print al gezien in combinatie met mesh en of een stoere streep? Samenwerking, fun, expressie en beweging, dit alles vind je terug in de kleding.

Maar liefst 3 verfrissende thema’s

Heb jij de nieuwe eyecatcher al gezien in de Retour Jeans X Touzani collectie? De longsleeve polo… Te koop in diverse flitsende kleurcombinaties. Paars, donkergrijs en neonoranje of steel, citroengeel en zwart en als laatste maar zeker niet de minste, zeegroen, marineblauw en neonoranje. Dat word lastig kiezen voor de stoere meiden!

Wie is Touzani? King of Nutmegs…

Hoogtijd dat je Soufiane Touzani leert kennen. Deze freestyle voetbalkunstenaar heeft een online bereik van ruim 1 miljoen mensen en het grootste voetbalplatform van de Benelux, FC Straat, is van hem. Zijn missie is elke FC Straatvoetballer beter maken, ook al is niet iedereen Messi of Ronaldo. Als grondlegger van de sport is Touzani de eerste die bekende voetbaltrucjes uitvoerde, waardoor freestyle voetbal internationaal groot is geworden. Voor de echte fans is het geen nieuws dat hij wereldwijd wordt gezien als de King of Nutmegs oftewel Koning van de Panna – dat hebben zelfs grote profvoetballers ervaren. Aansprekend en dichtbij de verbinding zoekend, weet Touzani hoe hij vele kids kan bereiken én
motiveren.

Touzani laat jou geen ‘koutje vatten’

Het koudere weer komt er weer aan en de korte broekjes en sportshirts kunnen weer de kast in. Jij wilt toch zeker geen ‘koutje vatten’ tijdens een training op het voetbalveld? Met deze fijn trainingspakken, hoodies en shirts blijf jij gedurende de training lekker warm. De gehele collectie is zo ongeveer te combineren onderling waardoor je steeds kunt blijven variëren en telkens weer een nieuwe look tovert.

Is sporten niet jouw ding maar vind je deze kleding gewoon toch super vet… Dan zit je hier ook helemaal goed want het is natuurlijk ook super geschikt om als chillpak te dragen.

Fun, expressie en beweging!

Bij Retour Jeans en Touzani denk je aan samenwerking, fun, expressie en beweging, uitgedrukt in comfortabele kleding, en je bent er. Het fijne is dat de kleding uniseks is en te gek staat bij zowel jongens als meiden. Er is volop keus uit de bestsellers in nieuwe frisse kleuren. En uiteraard is er ruimte voor allerlei nieuws. Wat dacht je van de lekker zachte en comfy items in teddy of fleece?

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer