Blog door:

Label4Kids

REVIEW | Baby Born Sister

Een schot in de roos kan ik dit wel noemen, wij mochten deze onwijs toffe pop van Baby Born ontvangen om te reviewen. Vienna gistte dan ook meteen de pop uit mijn handen en stond te popelen om de pop open te maken en mee naar haar kamer te nemen. Deze Baby Born Sister was binnen no time toegeëigend

Interactie voor de jonge meiden.

Toen ik de pop uit de doos haalde zag ik al meteen dat ze dit geweldig ging vinden. Chloë zoals ze de pop noemt, heeft namelijk mooi lang blond haar. En als er iets is waar Vienna op het moment erg geïnteresseerd in is, is dat haren & make-up. Nu kom ik er nog goed vanaf dat ze deze pop niet kan voorzien van een make-up maar anders had ze zeker de kans aangegrepen om dit te gaan doen.

Wat ook erg leuk is aan de pop dat ze haar armen en benen goed kan wegen en dus allerlei poses aan kan nemen en dus ook bewegingen kan maken die Vienna voor haar maakt. Zo geeft je toch net iets meer interactie en kunnen ze toch op gaan in hun beleving en fantasie.

Shop hier deze te leuke pop!

Wat kun je verwachten van deze Baby Born Sister?

Ik wist niet goed wat ik kon verwachten en had Vienna hierop ook niet voorbereid, we hebben samen de pop uitgepakt en gekeken naar de accessoires die erbij zitten. En eigenlijk was ik best verrast, je krijgt een zakje met twee elastieken voor in het haar van de pop, 2 armbandjes eentje voor de pop & eentje voor zichzelf, een borstel en speldjes maar wat hier echt het af maakte was dat er twee speldjes bij zaten die gekleurde plukjes bevatten. Dat was natuurlijk onwijs cool!

Ze heeft een leuke kleurrijke outfit aan met bijpassende sneakers. Dus als je het aan mij vraagt kun je veel uren aan speelplezier verwachten!

Als je haar maar goed zit..

alles moest gelijk in het haar en Vienna ging er meteen mee aan de slag, het friemelen en bezig zijn is helemaal haar ding. Dus dat Chloë ook nog eens kon zitten en lange lokken had waar ze van alles mee kan was natuurlijk het einde. De haren zijn gemakkelijk door te kammen en de speldjes die erbij zitten zijn ook gemakkelijk open te krijgen waardoor een jonger kindje van ongeveer 3,5 jaar zou er ook prima zou kunnen spelen. Nu moet ik wel zeggen dat ik deze pop echt geweldig vind voor deze leeftijd, puur omdat ze nu meer ermee kunnen en ze hebben toch echt die fantasie en beleving die nu goed van pas komt. Zo kreeg Chloë , twee mooie staarten, mooie gekleurde plukjes in haar haar en besloot ze ook maar meteen dat ze “besties” werden.

Cadeau tip!

Ik zou het zeker aanraden als een leuke cadeau tip, helaas is sinterklaas al voorbij maar laten we nu nog net kerst passeren of natuurlijk als een tof verjaardagscadeau! Ik ga voor onder de boom nog wat extra leuke outfits voor scoren, zodat ze haar ook leuk kan omkleden. Ze hebben genoeg leuke accessoires te verkrijgen om de look helemaal compleet te maken en gelukkig is ze in februari ook weer jarig dus kunnen we ook weer wat op haar lijstje erbij zetten.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer