Blog door:

Kim

REVIEW | Bamboom swaddle

Overal waar wij komen, nemen we doeken mee. We zorgen dat er in iedere tas minimaal 1 doek mee gaat en het liefst een grote zodat we onze zoon overal lekker in kunnen wikkelen. De swaddle van Bamboom die wij kregen om te testen, is echt een hele fijne doek voor thuis en onderweg. Hieronder lees je waarom.

Musthave voor een newborn

In de autostoel, in de kinderwagen, in het bedje, om mee af te drogen. Overal gebruiken wij hydrofiele doeken voor. Ze zijn super zacht, super licht, nemen snel vocht op maar drogen ook nog eens super snel. Wij vinden het een echte musthave voor een newborn. Door de elegante en neutrale prints zijn de doeken perfect voor zowel jongens als meisjes.

Bamboom hydrofiele doek

Deze mooie hydrofiele doek is van het merk bamboom. Wij hebben de prachtige doek met de vissenprint erop. Heel erg leuk voor onze zoon, maar minstens zo leuk voor een meisje! Wij houden van neutraal maar wel met een leuk printje of motiefje. Deze hydrofiele doek heeft het beide. Deze hydrofiele doek is extra groot. Hierdoor is hij zo veelzijdig en te gebruiken voor zoveel verschillende doeleinden. Het is een prachtige doek voor in de ledikant, maar kan ook opgevouwen in het wiegje. Ook gebruiken wij de doek veel in ons verschoningsmandje, deze doek is namenlijk gemakkelijk te wassen. En als de doek net uit de was komt, willen we hem ook nog wel gebruiken om onze zoon mee af te drogen. Heerlijk groot is deze doek. En ook erg functioneel. Verder zijn de printers van de bamboom hydrofiele doeken erg schattig. Hebben jullie de verschillende printjes al gezien?

Bekijk hier meer musthaves voor baby’s

Heel geschikt voor de gevoelige huid van je kleintje

En wisten jullie dat deze prachtige doeken niet in Nederland gemaakt worden, maar in het prachtige Italië… Verder wordt er gebruik gemaakt van gerecyclede materialen. Het is dus ook nog een verantwoorde keuze want deze multifunctionele doek is van bamboevezel en natuurlijk katoen. De Ademende, huidvriendelijke en ultrazachte stof is perfect voor de gevoelige huid van je kleintje.

Wij zijn blij met deze super grote swaddle en raden het dan ook zeker aan iedereen aan. Wij gebruiken de swaddle van bamboom intensief en de doek ligt nooit lang in de kast. De kwaliteit blijft prachtig en de print blijft er erg mooi op staan. Een echte aanrader voor je baby uitzet! We delen nog een paar tips waarvoor je de doek allemaal kunt gebruiken.

  • In de wieg en het bedje als ademend laken
  • Lichte afdekking in de zomer
  • Als parasol op het strand en op vakantie
  • Als speelkleed
  • In de kinderwagen
  • Om de baby in te wikkelen
  • Tijdens het geven van borstvoeding

LEES OOK

REVIEW | Little Tikes piratenboot watertafel

Ja eindelijk is daar de zon en wat is dat meteen genieten. Het vakantiegevoel begint gelijk te borrellen. Natuurlijk willen wij onze kids tijdens deze warme dagen met water laten ... Lees meer

DAGJE UIT! | Nijntje museum in Utrecht

Eén van de plekjes die je met je gezin met jonge kinderen zeker niet mag overslaan is het Nijntje museum! Een bezoek aan dit ontzettend leuke museum zorgt voor veel ... Lees meer

Back 2 school: De leukste schoolspullen voor tienermeiden

Het einde van het jaar nadert al snel en de winkels worden wekelijks gevuld met de nieuwste en meest trendy schoolspullen. We hebben al fantastische collecties voorbij zien komen waar ... Lees meer