Blog door:

Linda

REVIEW | De Ergobaby Aura Mesh draagdoek

Een draagzak of een draagdoek, en voor welke variant kies je? Ik vond het een mega lastige keuze! Van Ergobaby mocht ik de Aura Mesh in de kleur soft grey uit proberen en ik merkte gelijk dat dit een hele fijne doek is waar we veel gebruik van gaan maken.

Elastische draagdoek

Deze draagdoek van Ergobaby is echt een musthave. Doordat de doek super elastisch is, zit de doek erg comfortabel. Hij is stevig vast te maken en dit lukt zonder hulp van een ander. Echt ideaal! De draagdoek is klein op te vouwen en kan dus overal mee naar toe. Je kindje ligt er prettig in waardoor je met een gerust hart op pad gaat met je kindje in de draagdoek. Geen twijfel over mogelijk…. ik vind deze draagdoek echt heel fijn! Nu kan ik onze zoon heerlijk veel bij mij dragen! En dat doe ik het liefst de hele dag. Zeker omdat wij een dreumes thuis hebben rondlopen, maar nog meer om de volgende reden…

Prematuur

Onze zoon Dex is halverwege april prematuur geboren. Het was nogal een rollercoaster. De zwangerschap en de bevalling liepen even heel anders dan verwacht. Omdat hij met 36 weken geboren is, vind ik het nu nog belangrijker en fijner om hem dicht bij me te hebben, en dat ik hem met deze draagdoek van Ergobaby veel bij me kan dragen is daarom dan ook helemaal fantastisch… Want ik draag hem met liefde!

Placenta praevia totalis.

Tijdens de 20 weken echo kwamen wij erachter dat mijn placenta voor de uitgang lag. We hadden de hoop dat de placenta nog wat omhoog zou gaan, waardoor ik ook nog steeds hoop had op een natuurlijke bevalling. Toch werden we direct doorgestuurd naar de gynaecologie van het ziekenhuis.

Met 22 weken zwangerschap had ik een echo in het ziekenhuis en bleek de placenta wel zo dusdanig voor de uitgang te liggen, dat ik leefregels mee kreeg om een mogelijke bloeding van de placenta tegen te gaan. Ik mocht niet meer tillen, bukken, rennen, intensief sporten en wij mochten geen gemeenschap meer hebben. Oei, het was toch echt wel serieus.

Bloedverlies

Met 32 weken zwangerschap kreeg ik licht bloedverlies. Ik belde de verloskundige en kreeg een doorverwijzing naar het ziekenhuis. Eenmaal daar aangekomen bleken er meerdere aanwijzingen op een mogelijke vroeggeboorte. Ik werd opgenomen in het ziekenhuis en moest vervolgens 5 dagen blijven. Gelukkig bleef alles rustig. De weeënremmers hadden zijn werk gedaan en de longrijping was volledig opgenomen door de baby. Ik mocht naar huis! Terug naar mijn eigen bed, eigen douche en mijn dochter! Want wat had ik haar gemist.

Met spoed naar het ziekenhuis

Met 35 weken ging het ‘mis’. Ik had ruim bloedverlies. Alsof mijn vliezen waren gebroken, zo voelde het. Ik belde het ziekenhuis en mijn man kreeg de opdracht om 112 te bellen. De ambulance kwam zo’n 10 minuten later met sirenes en al aangereden. Ik moest natuurlijk direct mee naar het ziekenhuis.

Tijdens de rit in de ambulance werd ik voorbereid op een spoedkeizersnede. Gelukkig zagen we op de echo dat het goed ging met onze zoon. Een spoedkeizersnede was niet nodig. Hoe dubbel dat ook was, iedere dag extra in mijn buik was er één! Ik wilde hem zo lang mogelijk bij me dragen.

Lees hier ‘de bevalling van’….

Een geborgen gevoel

Een rollercoaster zoals ik hierboven al zei, en dat maakt dat ik hem zo lang mogelijk het geborgen gevoel mee wil geven wat hij in mijn buik ook had. En met deze draagzak kan ik onze zoon dat bieden.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer