Blog door:

Peggy

REVIEW | Dinotastisch speelgoed, de Switch & Go Dino’s surprise

Sinds we kindjes in huis hebben kwam er ook al vrij snel speelgoed van Vtech in huis. Vooral de toet toet auto’s waren favoriet bij de jongens. Maar het speelgoed van Vtech groeit met ze mee. Voor mijn stoere dinosaurus fan zijn er nu de Switch&Go Dino’s surprise! Wij mochten ze met veel plezier testen voor Boyslabel!

Vtech is al jaren favoriet!

Vtech is natuurlijk al jaren een favoriet in elektronisch en educatief speelgoed. Zij maken gebruik van de allernieuwste technologie om innovatief, educatief en leuk speelgoed aan te bieden voor ouders die zich bezighouden met de ontwikkeling van hun kind. Al 40 jaar combineert Vtech educatie en plezier!

Wrawzinnige verrassing uit een eitje!

De Switch & Go dino’s surprise is nieuw in de Vtech familie! Je kunt in totaal 8 verschillende eieren verzamelen met daarin 4 verschillende dino’s in 2 kleuren.  Iedere dino transformeert naar een ander vervoermiddel.
Het is natuurlijk een grote verrassing welke dino uit jouw ei tevoorschijn komt.
Maar ben je te nieuwsgierig? Als je de verpakking goed bekijkt kun je aan de onderkant van de doos een hint vinden met welke dinosaurus zich in het ei zal bevinden!

De leeftijdsindicatie is 4+. Maar ook voor jongere dinosaurusfans kan het al leuk speelgoed zijn door de licht- en geluiden die het speelgoed maakt. Je kindje zal alleen wat hulp nodig hebben bij het bouwen en transformeren.

Wat vond mijn Dino fan ervan?

Ivan is groot dino fan! Hij was dan ook reuze nieuwsgierig en kon niet wachten tot hij dan eindelijk dat ei kon openmaken! Dat kan ik ook wel begrijpen want door op het knopje te drukken zie je al de lichteffecten en brult de dino vanuit zijn ei.
Hoewel hij liever zelf een dinosaurus zou willen kiezen vond hij dit toch ook wel een leuke verrassing! Hij ontdekte al snel dat de triceratops in zijn ei verstopt zat en wilde hem ook meteen in elkaar zetten. Al ging dat nog niet al te makkelijk en moest hij toch hulptroepen inschakelen!

Met een beetje hulp was de dino al snel in elkaar gezet en kon het spelen beginnen. Het transformeren van auto tot dino en weer terug had Ivan al snel onder de knie en vond hij een makkie! De lichtjes en geluidjes maakt het spelen voor hem extra leuk! (maar wees gerust… er zit ook een uitknop op! 😉 )

Het allerleukst aan dit speelgoed vond Ivan dat je de dinosaurus kunt transformeren naar een stoere supersnelle auto!

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer