Blog door:

Linda

REVIEW | Elektrische borstkolf van Mammie

Borstvoeding geven is echt iets wat je in het begin goed onder de knie moet krijgen. Het is niet zomaar je baby neerleggen en het drinken gaat vanzelf. Het is echt even samen oefenen. Bij veel nieuwe mama’s is het de eerste weken na de geboorte echt even puzzelen en samen met je baby zoeken hoe het allemaal het makkelijkste gaat. En vaak merk je dan toch dat een goede borstkolf al heel erg snel van pas komt.

Mijn borstvoedings avontuur

Toen ons meisje geboren werd begon ons borstvoedingsavontuur. De eerste keer aanleggen ging niet echt goed en met een paar dagen was Rae ook al best veel afgevallen. Ik moest gaan kolven. Ik had een kolf te leeg en deze had ik gebruikt in de eerste weken. Gelukkig ging het drinken aan de borst al snel erg goed waardoor ik de kolf thuis niet meer nodig had. Erg fijn natuurlijk! Maar toch moest ik op zoek naar een kolf voor tijdens het werken en de momenten dat ik even buiten de deur ging. 

Op zoek naar een fijn borstkolf

Een hele tijd heb ik gekolfd met een elektrische kolf. Opzich ging dit altijd best wel prima. Het nadeel van zo’n kolf is dat je deze wel moet opladen als de batterij leeg is en dat je vaak best een apparaat mee moet nemen als je gaat kolven. Ik merkte dat ik dit niet altijd even prettig vond. 

Na een tijdje aankijken ben ik overgestapt op een handsfree kolf. Ideaal voor onderweg! Toch bleek de eerste kolf geen succes want deze deed mij veel pijn tijdens het kolven. En dat hoort natuurlijk niet. 

De borstkolf van Mammie

En soms loop je dan toch ineens tegen een super fijne kolf aan! De kolf van voormammie.nl is heel erg prettig, handsfree en geeft geen pijn tijdens het kolven. De kolf heeft een hele prettige vorm die goed te dragen is in je bh, zodat je verder kunt gaan met waar je al mee bezig was. Heerlijk vind ik het! En wat een plaatje is het toch!

Voor- en nadelen:

Natuurlijk heeft elk product voordelen en nadelen. Maar ik zeg heel eerlijk, deze kolf is echt een aanrader! Toch hieronder de voor- en nadelen even op een rijtje.

Voordelen:

– De kolf is handsfree te gebruiken waardoor je door kunt gaan met waar je mee bezig bent.

– de kolf is heel goed te dragen in je eigen bh. Wel moet de bh niet al te strak zitten.

– De kolf heeft de bediening in de ronding van de kolf zitten. Hierdoor valt dit niet op en steekt het niet uit.

– BIj de kolf zitten drie verschillende opzetstukken, zodat er altijd één het beste past.

– De kolf is heel makkelijk op je borst te plaatsen

– De productie blijft bij mij gelijk met andere kolf apparaten. 

– de melk is gemakkelijk over te schenken in een flesje zonder te knoeien.

Nadelen:

– De kolf is iets minder geluidloos ten opzichte van de duurdere varianten.

– Na het kolven kan de melk worden overgegoten in zakjes. Deze zakjes zijn niet herbruikbaar. 

Ik voel me prettig met deze borstkolf

Ik ben heel erg blij met dit product en door deze kolf kan ik heel gemakkelijk en onopvallend kolven op mijn werk of andere (openbare) plekken. Het helpt om het voeden gemakkelijker te maken en langer vol te kunnen houden en de kolf ziet er ook nog eens erg mooi uit. 

Deze kolf is erg prettig en zorgt ervoor dat je gemakkelijk handsfree kunt kolven. Een aanrader dus.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer