Blog door:

Kim

REVIEW | Krabbelheks, Kattebel in de klas

Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Zo ook in kinderboeken land, want tjonge jonge wat is er toch veel te vinden. Ik was vroeger een echte boeken worm en ergens hoop ik dat mijn kinderen dat ook worden. Er is niets zo fijn dan je hoofd leeg maken met een fijn verhaal. Om mijn oudste dochter te stimuleren ging ik opzoek naar de leukste meiden boeken.

Een uitstraling die je aandacht trekt

Fay koos dit keer een boek van Inky Willis genaamd ‘Krabbelheks – Kattebel in de klas’. Zodra Fay het boek zag werd ze razend enthousiast, de kaft heeft een vrolijke uitstraling dat meteen aantrekt om eens door het boek te bladeren.

Even snel door het boek gebladerd te hebben werd ze steeds enthousiaster! De opmaak van de pagina’s is al een plaatje op zich. Door de vele grappige illustraties en de leuke opbouw van de leesttekst is dit boek zelfs uitnodigend voor de kids die niet zo graag lezen. Omdat er geen grote lappen tekst over de bladzijdes uitgetypt zijn maakt dat het lezen een stuk aantrekkelijker.

Waar gaat het boek over…

In het kort: Het boek gaat over Milou, haar vriendin gaat verhuizen en dat vind ze alles behalve leuk! Maar dan ontdekt ze op school in haar pennenbakje een klein papieren heksje, Kattebel. Kattebel houdt van kattenkwaad en brengt Milou telkens in de problemen maar ondanks dat worden ze ook vriendinnen. Samen proberen ze Cato op school te houden, maar lukt dat ook?

Dit super leuke boek is uitgebracht door uitgeverij Billy Bones en je koopt hem voor €15.99. Het is geschikt voor kinderen vanaf 8 jaar en valt onder het niveau makkelijk. Het boek bevat 212 pagina’s. Dus ben je op zoek naar iets waar veel humor inzit of houd je een beetje van kattekwaad dan is dit zeker een leuk boek om eens te lezen.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer