Blog door:

Kim

REVIEW | L.O.L mix & make birthday cake

L.O.L één van de meest bekende speelgoed merken onder de meisjes. Want zeg nou zelf, wie kent ze niet? Hier zijn de meiden in ieder geval gek op L.O.L en hebben dan ook al van alles hier van staan. Van camper tot auto, en mega veel diverse ballen met L.O.L poppetjes. L.O.L blijft je dan ook steeds weer op nieuw verrassen met de leukste surprise ballen en uitbreidingen om het rollenspel tot een grotere beleving te krijgen. Wij kregen een aantal ballen van de nieuwste L.O.L Surprise Mix & Make Birthday Cake.

l.o.l surprise

De nieuwe Mix & Make Birthday cake lijn…

L.O.L. Surprise! viert een feestje met de release van de splinternieuwe Mix & Make Birthday Cake productlijn: 9 suikerzoete nieuwe Tots om te verzamelen, inclusief alle ingrediënten om zelf een feestelijke taartjurk te ontwerpen. Iedere verrassingsbal uit deze serie bevat verschillende mengsels, decoratieve glitters en een bakvorm om de taartjurk van je dromen te ontwerpen. Als kers op de taart kunnen kinderen meedoen aan de L.O.L. Surprise! Taartenwedstrijd, waarbij zij worden uitgedaagd om de creatie van hun dromen te ontwerpen. Drie gelukkige prijswinnaars zien hun eigen ontwerp werkelijkheid worden, want deze wordt gebakken door een professionele bakker en vervolgens persoonlijk overhandigd. 

Dat zit als gegoten

Bij iedere pop wordt een bakvorm meegeleverd waar kinderen zelf de ingrediënten (ook inbegrepen) in kunnen gieten. Als zij vervolgens water toevoegen en de mix hard laten worden, dan ontstaat er een sprankelende taartjurk vol kleur. Wanneer dit proces is voltooid, kunnen zij de taartjurk aantrekken bij de pop en zelf stylen naar wens.

Deze L.O.L ballen zijn het perfecte cadeau voor een meisje

Zelf aan de slag met de L.O.L Surprise

De meiden konden niet wachten om zelf aan de slag te gaan met deze te gekke ballen. Na de instructie een aantal keer gelezen te hebben, kozen we er toch voor om het filmpje (via QR code in de omschrijving) even te bekijken. Dat ging een stuk makkelijker en sneller om het te begrijpen. Maar uiteindelijk konden we dus zelf aan de slag.

Meer leuk speelgoed voor meisjes vind je hier

Je maakt je eigen unieke ontwerp

Eerst werd alles zorgvuldig uitgepakt en bekeken. Daarna gingen we aan de slag met de cupcake jurk. De helft van de bal is om de mal in neer te zetten en dan kun je beginnen met het gieten van de zakjes in het jurkje. Probeer dit wel precies tussen de jurk en het malletje te doen, alles eromheen moet je daarna weer weghalen. Als je het ‘zand’ helemaal naar jouw wens hebt ingedeeld dan druk je dit nog even aan met het bijgeleverde mini spateltje.

Dan giet je in het midden het water en dan is het even wachten. Wij moesten zelf nog wat meer water toevoegen voordat alles goed geabsorbeerd was. Als het dan niet meer korrelig is maar een plakkerige substantie, haal je deze uit het malletje. Nu het nog plakkerig is kun je hem meteen versieren met de glitters die er bij zitten. Het word een hele mooi unieke zelf ontworpen jurk voor je L.O.L poppetje.

Als je klaar bent met de glitters dan kun je het beste je poppetje nog even goed laten drogen aan de lucht, dan hard hij mooi uit. En tadaa!!! Klaar is je L.O.L poppetje.

Het resultaat..

Dit is nu nog eens leuk om met meisjes te doen. Het zelf maken is alleen al helemaal geweldig en het resultaat is nog veel beter wanneer je het helemaal naar eigen wens hebt kunnen maken. Deze L.O.L vinden wij echt een aanrader als cadeautip voor de meisjes.

Before en after…

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer