Blog door:

Label4Kids

REVIEW – LoLibirds van VTech

Een maatje, een echt kameraadje, eentje die graag napraat en heerlijk met je zingt. Maar ook graag op je schouder zit en dolgraag mee swingt. Hebben jullie dit nieuwe vriendje LoLibirds al ontmoet van VTech?! Vienna loopt er graag mee op schouder en tja Maé gebruikt hem vooral als bowlingbal om haar spulletjes die ze bouwt om te kegelen. Niet helemaal wat ik voor ogen heb, maar je kan je fantasie maar laten spreken. Wij kregen van VTech dit gezellige knuffeldiertje.

Shop hier dit gezellige LoLibirds knuffeldiertje

LoLibird, je kleine vriendje

Dit leuke LoLibirds vriendje kan verschillende dingetjes, zou kan die lekker neuriën en zingen, maar is het ook een echte lawaai papegaai. Napraten kan hij als de beste en herhaalt dit het liefste zo’n 3 keer.  Schudden, op zijn kop houden of ermee rollen?! Niks is te veel en door de handige bewegingssensor herkent deze kleine vriend elke beweging en dit levert dan ook leuke en gekke geluiden op. Niet zo gek dus dat Maé de LoLibirds gebruikt als bal…

Neem je vriendje overal mee naar toe

Verder heeft dit diertje verschillende functies en kun je hiermee schakelen aan de onderkant. Er is een functie voor als je het diertje ergens mee naartoe neemt. Maar ook een functie voor als hij niet op je schouder zit. Door de handige magneet of schouderplaatje die erbij geleverd wordt is hij gemakkelijk te bevestigen op je schouder, op je hoofd, op je tas en op je jas. Kortom eigenlijk vind hij het onwijs leuk om overal mee naartoe te gaan. 

Meer leuk speelgoed voor meisjes

De voordelen van dit speelgoed vind ik vooral dat het gemakkelijk in gebruik is, en het klein van formaat is dus ook voor de allerkleinsten is dit makkelijk te handelen. Het diertje past gemakkelijk in de tas en de kids hebben er veel speel plezier van. Ze kunnen er gek mee doen en de interactie is onwijs leuk om te zien. Door de gekke geluidjes die het diertje maakt blijft het natuurlijk onwijs leuk om ermee te spelen. 

Het enige puntje wat ik heb, is dat ik de magneet of het schouderplaatje wat je erbij krijgt goed opberg. Maé is namelijk goed in verstoppen en wel zo goed dat we vaak niks terug vinden. Dus het magneetje om hem te bevestigen heb ik veilig opgeborgen en mag alleen gebruikt worden als ik erbij ben. 

Heel leuk om LoLibird als cadeau te geven

Verder vind ik dit schattige vriendje echt een leuk cadeautje om te geven, het zorgt voor interactie en hoe leuk is het als je lekker gek kan doen, en gekke verhaaltjes kunt vertellen en alles wordt nagezegd?! Dit is zowel leuk voor de allerkleinsten maar ook voor de allergrootste. Het lieve vriendje zorgt voor interactie tussen ouder en kind en is echt een musthave voor jong en oud. 

Hoe leuk is het om samen met je kind over te gooien en de lieve Lolibird slaat hierop aan en maakt grappige geluiden. Hoe leuk is het om te zeggen, ik ben trots op jou en dat dit lieve LoLibirds vriendje dit zo vaak als het kan herhaalt tegen jou kind. 

Hoe leuk is het om samen liedjes te zingen of mee te neuriën. Hoe leuk is het om je kind verbinding te zien zoeken en een kameraadje te hebben aan dit geweldige speelgoed. En wist je dat de leuke LoLibirds in verschillende kleuren te verkrijgen is. Wij zijn in elk geval fan!

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer