Blog door:

Lieke

REVIEW |Miniverse surprise ballen + winactie!

Iets wat Saar het liefste doet is knutslen. Kleuren, verven, kleien en freubelen. Dit jaar heeft Miniverse de ‘Mini Appliances’ en de ‘Lifestyle Home’ lijn uitgebracht. Nu kregen wij een aantal van deze ballen van Miniverse thuis gestuurd om te reviewen. Ik was Sceptisch want hars en spateltjes zijn vaak een goede combi voor viezerikken en een grote plakboel.

Vol goede moed ging ik aan de slag met een hele enthousiaste dame. We maken de bal open en treffen een hele boel surprise zakjes aan, dus het open maken was al een grote verrassing en Saar werd bij ieder cadeautje enthousiaster.

De Miniverse handleiding

Even goed lezen wat de bedoeling was maar dit was allemaal erg goed te volgen en simpel uit te voeren. De gebruiksaanwezig is erg duidelijk in tegenstelling tot andere knutselpaketten! Saar ging direct aan de slag en de eerste bal is de lente – Pasen mini muffins versieren met Konijnenoortjes en Worteltjes met sprinkles. Zodra je klaar bent met versieren laat je het in het daglicht drogen en is het binnen 5 uur verhard om mee te spelen. Op de etagère die ook in de verpakking zit is het heel gezellig uitgestald en leuk om te gebruiken in een poppenhuis of met de barbies of andere popjes.

Zoveel leuke thema’s

De tweede bal met thema ‘love editie’ heeft als inhoud een hartvormige taart met versiering, ook deze was heel makkelijk te maken en Saar was mega geconcentreerd in het versieren met het kleine spateltje, dus ook erg goed voor de fijne motoriek te stimuleren. Even geduld met drogen en daarna mocht alles mee naar boven om de barbies te voorzien van de lekkerste handgemaakte muffins en taartpuntjes.

TIP! Met een UV lamp droogt de hars direct uit.

Er zijn een heleboel verschillende ballen te verkrijgen en iedere keer de verassing welke inhoudt de bal bevat. Van planten en bloemen tot taartjes en hamburgers. Dus je weet pas na het uitpakken welke mini erin zit! Ook zit er een verzamelgids inbegrepen zodat je ziet welke mini je hebt gekregen en welke er nog zijn. Saar heeft nu 2 verschillende en heeft de volgende al op haar lijstje staan om ze allemaal te sparen.

Cadeautip voor de meisjes

Het is natuurlijk wel zonde als je dezelfde opent en een mini dubbel hebt, gezien het toch wel prijzige ballen zijn, ze variëren van €7,99 tot €12,95. Toch vind ik het surprise moment en het samen maken dit wel echt waard! Saar maar ook ik vond het echt leuk om te maken. Ze staan nu mooi uitgestald in haar kast op de slaapkamer en wanneer er gespeeld wordt met de barbies wordt dit er ook iedere keer bij gepakt om het rollenspel compleet te maken.

Winactie Miniverse

Omdat wij deze Miniverse ballen helemaal te gek vinden geven wij maar liefst 4 pakketten weg! Ben jij dol op knutselen, of lijkt dit je leuk om je poppenhuis mee te pimpen doe dan vooral mee met deze winactie en wie weet word jij de winnaar van één van deze pakketten. Het enige wat je hoeft te doen is hieronder het formulier invullen…

Win een Miniverse pakket

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer