Blog door:

Kim

REVIEW | O.M.G Sweet Nails + winactie!

Ik als moeder van 3 meisjes weet het als geen ander….. meisjes en poppen is een dikke vette YES! De nieuwste O.M.G Sweet Nails mogen dan ook zeker niet ontbreken tussen het speelgoed van je meisje. Heerlijk tutten is iets wat meisjes vooral heel leuk vinden en met deze poppen kunnen ze zich dan ook helemaal uitleven. Je verveelt je geen moment wanneer je met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails speelset speelt en wij geven er ook nog eens 3 weg!

L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails in 3 varianten

Deze prachtige lijn is geleverd in 3 verschillende varianten. Elke variant heeft is op zijn eigen manier fantastastisch. De prachtige vrolijke kleuren trekken direct je aandacht en maken dat je deze poppen gewoon echt wilt hebben. Met deze sets kun je je eigen nagels voorzien van unieke ontwerpen. Breng een mooie kleur op je nagels aan en versier deze met de leuke stickertjes die erbij zitten.

Shop deze gave poppen hier…

L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Pinky Pops Fruit Shop

De L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Pinky Pops Fruit Shop wordt met 15 verrassingen geleverd, waaronder nagellak, glitters en een mooie modepop.

Run samen met Pinky Pops de gezonde fruitwinkel en pak fantastische verrassingen uit wanneer je met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Pinky Pops Fruit Shop speelset speelt. Je kunt ijslolly’s met ijssmaak maken en fruit-smoothies serveren om een echte fruitwinkel na te bootsen. Bovendien ontdek je verrassingen wanneer je bepaalde accessoires opent. Zo ontdek je in de minikoelkast 24 neonkleurige nagels, die eruitzien als ijslolly’s. Je kunt deze nagels op je eigen nagels plakken en ze daarna versieren. De set bevat ook nagellak in trendy kleuren en echte nagelglitters. Je hebt dus alles in huis om je eigen nagelontwerp te creëren en je nagels mooi te maken.

Eigenschappen:

 • In de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Pinky Pops Fruit Shop speelset ontdek je leuke accessoires die je kunt gebruiken om je eigen nagelontwerp te maken.
 • Eerst bedenk je een nagelontwerp, waarna je de nagelplakkers aanbrengt, er een set nagels op plakt, de vijl gebruikt om de nagels in vorm te vijlen en je de nagels daarna versiert met onder andere nagelstickers.
 • De Pinky Pops-modepop draagt schitterende mode en accessoires.
 • De meegeleverde pop heeft prachtig roze haar met krullen.
 • Je helpt Pinky om haar fruitwinkel te runnen door ijslolly’s met fruitsmaak en kunstige smoothies te serveren met behulp van de minikoelkast, snoeppot, toonbank en meer.
 • Alle nagels kun je netjes opbergen en showen in het nagelstation.

Meer leuk meisjes speelgoed vind je hier

L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Candylicious Sprinkles Shop

Deze L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Candylicious Sprinkles Shop wordt met leuke verrassingen geleverd en is een fantastische speelset voor kinderen.

Je verveelt je geen moment wanneer je met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Candylicious Sprinkles Shop speelset speelt. Deze set bestaat uit een geweldige modepop, een shop en allerlei leuke thema-accessoires en nagelbenodigdheden. Je kunt de nagelaccessoires gebruiken om je eigen nagels te versieren. Bovendien bedenk je allerlei leuke rollenspellen, waardoor je je inbeeldt dat je een eigen shop runt.

Eigenschappen:

 • Wanneer je de L.O.L. Surprise! O.M.G.. Sweet Nails Candylicious Sprinkles Shop speelset opent, ontdek je allerlei zoete verrassingen, waarmee je je eigen nagels kunt ontwerpen en creëren.
 • Er worden diverse handige nagelaccessoires meegeleverd, waaronder glitters en stickers voor superleuk stylingplezier.
 • Er zijn vijftien verrassingen die je kunt uitpakken, zoals een ijslollyvitrine die tegelijkertijd een nagelstation is.
 • De modepop Candylicious heeft haar in pastelkleuren en draagt een schattige outfit, die onder andere bestaat uit een schattige trui met bijpassende rok en stijlvolle oorbellen en schoenen.
 • Je unieke nagelontwerpen kun je opbergen en showen in het nagelstation.
 • De meegeleverde nagellakken hebben de vorm van milkshakes.

L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Kitty K Café

Ontdek zoete verrassingen wanneer je met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Kitty K Café speelset speelt. Inclusief een echte nagelaccessoires!

Als je met de L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Kitty K Café speelset speelt, dan kun je Kitty helpen om haar fantastische Kitty K Café te runnen. Bovendien bestaat de set uit fantastische verrassingen, die je onder andere helpen om je eigen ijslolly’s en milkshakes te maken. Hoe zou het zijn om je eigen café te runnen? Dat ontdek je wanneer je met deze speelset speelt.

Eigenschappen:

 • De L.O.L. Surprise! O.M.G. Sweet Nails Kitty K Café speelset laat je zien hoe het kan zijn om je eigen café te runnen.
 • De modepop Kitty K heeft prachtig lang, platinablond haar.
 • Als je de minikoelkast opent, kom je 24 roze nagels tegen, die eruit zien als ijslolly’s in de vorm van kittens.
 • Je kunt de nepnagels op je eigen nagels plakken en deze daarna versieren.
 • Door de nagels goed te bekijken, ontdek je schattige details, waaronder kittenogen, kittenoren en meer.
 • De milkshakes in de set kun je openen om twee trendy kleuren nagellak te onthullen, die je kunt gebruiken om je eigen nagels mee te lakken.
 • In de snoeppot in de vorm van een kitten zitten er echte nagelglitters.

Winactie!

Ben jij ook fan van de O.M.G Sweet Nails poppen? Dan heb jij misschien wel geluk want je kunt er namelijk één winnen. Laat hieronder weten welke jouw voorkeur heeft en maak kans om te gekke pop.

* Winnaars: Jolien van Hout, Marlous Borger en Marloes Frijters

LEES OOK

REVIEW | Little Tikes piratenboot watertafel

Ja eindelijk is daar de zon en wat is dat meteen genieten. Het vakantiegevoel begint gelijk te borrellen. Natuurlijk willen wij onze kids tijdens deze warme dagen met water laten ... Lees meer

DAGJE UIT! | Nijntje museum in Utrecht

Eén van de plekjes die je met je gezin met jonge kinderen zeker niet mag overslaan is het Nijntje museum! Een bezoek aan dit ontzettend leuke museum zorgt voor veel ... Lees meer

Back 2 school: De leukste schoolspullen voor tienermeiden

Het einde van het jaar nadert al snel en de winkels worden wekelijks gevuld met de nieuwste en meest trendy schoolspullen. We hebben al fantastische collecties voorbij zien komen waar ... Lees meer