Blog door:

Kim

REVIEW | One2track GPS horloge

De kids worden groter en tegenwoordig is onze veilige tuin niet meer de plek waar ze nog willen spelen, Nee onze meiden willen op straat en in de speeltuintjes in de wijk spelen. In de straten rondom ons huis fietsen en zelf bij vriendinnetjes langs. Iets wat ik op zich prima vind maar ergens ook wel beangstigend omdat ik ze nu niet zo één, twee, drie in mijn vizier heb. Wij kregen van One2track 2 gps horloges om te reviewen.

one2track gps horloge

Je kids uit het oog verliezen, met de gps horologes voor kinderen van One2Track is dit verleden tijd! Nu kan ik precies in de gaten houden waar mijn kids uithangen als ze niet in de tuin zijn. Met de handige app die je als ouder installeert op je telefoon en koppelt aan het horloge volg jij je kids overal en altijd. Dat geeft mij tenminste een geruster gevoel.

Veilige zone

Met de app kun je het horloge helemaal instellen naar eigen belangen. Je kunt een veilige zone aangeven en zodra je kids buiten, de in te stellen, (kilo)meters treden krijg je direct een melding hiervan. Je kind kan ook niet zomaar iedereen bellen vanaf het horloge, jij als ouder voegt zelf enkele telefoonnummers aan het telefoonboek toe waar naar toe gebeld kan worden of een spraakbericht naar toe gestuurd kan worden.

Vanuit je app kun je het horloge helemaal aansturen en zelfs uitschakelen. Ook kun je tijden aanpassen wanneer het toestel in stilte staat, dan is het display van het toestel geblokkeerd en worden inkomende gesprekken geweigerd. De SOS knop blijft wel in werking! Super handig wanneer de kids bijvoorbeeld op school zijn.

Jez draagt de Connect Next

Alle kids in één app

Ieder toestel heeft een eigen simkaart die opgewaardeerd kan worden via de app én niet geheel onbelangrijk en wat ik zelf dus mega handig vind is dat allebei de dames op één en dezelfde app aan mij gekoppeld zijn. Dus niet onhandig om schakelen maar alle twee tegelijk in op mijn beeldscherm.

Horloges voor diverse leeftijden

Bij One2track kun je diverse horloges bestellen. Voor kleinere kids, maar ook voor de grotere kinderen zijn er GPS horloges. Ze hebben er een handige tabel waarin je precies kunt zien welke horloge je het beste kunt bestellen voor je kindje.

Vie draag de Connect Next in oranje

Het GPS horloge gaat mee op vakantie

Ik denk dat het GPS horloge van One2Track ook echt ideaal op vakantie gaat zijn. De meiden lopen vaak al zelf rond op de camping en struinen met vriendjes en vriendinnetjes wat op de speeltuintjes rond. Wanneer ik ze dan nodig heb kan ik ze bellen of een berichtje sturen en hoef ik niet heel de camping over op zoek naar de dames. De GPS horloges gaan dus zeker ingepakt worden om mee te nemen.

One2track GPS horloge om naar een pretpark of drukke stad

Wanneer we naar een pretpark of een drukkere stad gaan, oftewel een plaats waar je de kids snel uit het oog kunt verliezen gaan de horloges ook netjes om de pols. Zo voelen de kids zich veilig en papa en mama kunnen een stuk geruster op pad met de meiden. Kortom wij zijn fan van deze geweldige One2track GPS horloges voor kinderen.

LEES OOK

REVIEW | Little Tikes piratenboot watertafel

Ja eindelijk is daar de zon en wat is dat meteen genieten. Het vakantiegevoel begint gelijk te borrellen. Natuurlijk willen wij onze kids tijdens deze warme dagen met water laten ... Lees meer

DAGJE UIT! | Nijntje museum in Utrecht

Eén van de plekjes die je met je gezin met jonge kinderen zeker niet mag overslaan is het Nijntje museum! Een bezoek aan dit ontzettend leuke museum zorgt voor veel ... Lees meer

Back 2 school: De leukste schoolspullen voor tienermeiden

Het einde van het jaar nadert al snel en de winkels worden wekelijks gevuld met de nieuwste en meest trendy schoolspullen. We hebben al fantastische collecties voorbij zien komen waar ... Lees meer