Blog door:

Lieke

REVIEW | Rainbow High Classic Doll Jade

Rainbow high is hier een grote hit, de mode poppen met bijbehorende accessoires! Schoentjes, tasjes, kleren, en andere toebehoren. Dus bij iedere gelegenheid, sinterklaas, kerst en de verjaardag komt het weer terug op het lijstje om de huidige collectie uit te breiden. Voor Label4Kids mochten we de Rainbow High Classic Doll Jade reviewen. Daar werd ons meisje heel erg blij van!

– De wens van ieder meisje, een Rainbow high pop met glitterslijm. –

De poppen zelf zijn ongeveer 30cm lang en hebben lange haren die ook geborsteld en gestyled kunnen worden naar wens, vooraf moet dit wel even goed uitgespoeld en gedroogd worden zodat de styling gel eruit gaat. De poppen zijn goed beweegbaar en kunnen op veel manieren poseren. Ook is alles uit te breiden met bijvoorbeeld een pool set of eigen huis voor de dames.

Time to sparkle! 

Inmiddels heeft Rainbow High weer extra special effects! Namelijk de “Sparkle slime set” dit houdt in dat erbij de poppen een kant en klaar setje slijm wordt geleverd met bijgevoegd een zakje glitters om zelf in de slijm te mengen. Deze slijminstantie kan dan in het bijbehorende koffertje, het magisch dier, of zelfs de schoenen geplaatst worden voor een special effect!  Nou weet iedereen dat kinderen en slijm een fantastische combinatie is, dus Saar was mega blij.. ik koop dit namelijk niet snel omdat ik er iets minder enthousiast over ben in huis. 

Bekijk hier meer leuk meisjes speelgoed

De afspraak dus ook gemaakt, we maken het slijm en plaatsen het in het diertje, koffertje en de schoenen en laten het daar ook mooi in zitten!  Een tip is om de glitters buiten in de slijm toe te voegen en daarna goed de handen te wassen, ik vind nu namelijk de glitters nog steeds overal terug in huis!  Eenmaal toegevoegd aan de pop is het wel uniek dat je zelf iets extra’s mag toevoegen aan het totaal plaatje.Zo ben je ook meteen creatief bezig voor ze ermee gaan spelen, en maakt het net iets specialer. 

De nieuwe Rainbow High Classic Doll varianten

Wij hebben de groene Jade Pop mogen ontvangen, maar ook gele Sunny, blauwe Skyler, rode Robijn, paarse Violet, en Amaya rainbow hebben een sparkle slijm variant!  Ik verwacht dat ik deze binnenkort dus ook mag gaan doorgeven voor haar verjaardag wanneer de vraag komt of Saar nog wensen heeft.

Ik vind het best een prijzige aankoop voor een pop met slijm om eerlijk te zijn maar des te leuker zijn ze daarom om te vragen als verjaardagscadeau of voor 5 december. Plus de poppen zijn van echt goede kwaliteit, dus ze kunnen er ook lang mee spelen.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer