Blog door:

Kim

REVIEW | Zeemeerminnenstaart van Zeemeerminnenfeest

Voel jij je ook altijd zo vrij in het water? Met een zeemeerminstaart word alles nog veel leuker. Want welk meisje droom er nu niet van om een zeemeermin te zijn? Wij mochten van Zeemeerminnenfeest.nl zo’n geweldige zeemeerminstaart testen. Was dat even perfect getimed zo voor onze vakantie naar Egypte, kon de staart gelijk mee de koffer in.

Ik weet nog dat ik vroeger (toen die mooie zeemeerminstaarten nog niet bestonden) in bad ging en dan van een washandje een zeemeerminnenstaart maakte. Ik propte beide voeten erin en flapperde of mijn leven ervan af hing. Dat de badkamer vervolgens één grote zee was maakte niks uit. Ik vond het heerlijk om in mijn fantasie een zeemeermin te zijn.

Zeemeerminnen in bad

Mijn dochters vinden het ook helemaal geweldig om zich voor te doen als zeemeermin en ik lachte dan ook toen ze hetzelfde probeerde met een washandje als wat ik vroeger deed. Minder blij was ik met al het water rond de badkuip, maar dat zal mijn moeder vroeger net zo gehad hebben 😉

De zeemeerminstaart ging mee naar Egypte

De kerstdagen brachten wij dit jaar in Egypte door en daar was de temperatuur in december echt nog heerlijk. Met 26 graden konden we de staart dan ook meteen uitproberen in het zwembad. Met een beetje hulp was de staart zo aan en kon het zwemplezier beginnen.

De test!

Jez (8 jaar) was degene die de eer had om de staart met monovin voor de blog te testen. Helemaal blij natuurlijk! Nadat ze de staart had aangetrokken hielpen wij haar naar de zwembadkant. Ze liet zich in het water zakken en maakte een duik naar de overkant. Dat ging al best aardig. Na een paar keer op en neer zwemmen had ze de slag best snel te pakken.

De staart moest de rest van de vakantie steeds mee wanneer we naar het zwembad gingen en ook Fay en Vie wilde de staart een keer proberen. Fay (11 jaar) had al ervaring, ze heeft een paar jaar geleden een kinderfeestje gegeven waarbij ze gingen zeemeermin zwemmen. Voor onze Vie (6 jaar) was de staart nog veel te zwaar, die heeft uiteindelijk 5 minuutjes in het babybadje gelegen waarbij ze met haar handen aan de bodem kon terwijl ze de staart probeerde te flapperen.

Meerman staarten voor jongens

Er zijn heel veel leuke kleurtjes verkrijgbaar in de webshop van zeemeerminnenfeest.nl dus het word nog lastig om te kiezen 😉 Naast een onwijs mooie staart kun je er ook voor een set met bikinitopje kiezen en dan kun je dus helemaal in style het water in duiken. En…….. ook aan de jongens is gedacht want ze hebben stoere meerman staarten in de webshop.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer