Blog door:

Kim

Snurk jij of snurk ik….. Iedereen snurkt!

Tegenwoordig zijn we allemaal druk druk druk en om jouw leven beter en relaxter te maken is er SNURK! Goed slapen is belangrijk en daar zijn ze zich bij Snurk maar al te goed van bewust. Niet alleen de batterij van onze telefoon loopt leeg, ook wij moeten op tijd onze batterij opladen. Sweet dreams….

Het bijzondere verhaal achter Snurk en een idee van eigenaresse Peggy: Een foto van een uitgevouwen kartonnen doos, gedrukt op een zacht katoenen dekbedovertrek. Dit om mensen bewust te maken van het toenemende aantal dakloze jongeren en om geld op te halen voor hun opvang. “Slaap onder een kartonnen doos en help een zwerfjongere eronder vandaan”. In 2007 kwam het idee tot leven en daarmee haalden ze al ( tot 2021) €94.500 op, deze opbrengst gaat naar stichting zwerfjongeren Nederland. Vanaf toen was Snurk geboren!

Review – Jungle dekbed voor Ref

Lang en gelukkig snurken

Inmiddels Snurken er mensen over de hele wereld onder het prachtige en duurzame beddengoed van Snurk. Wereldwijd en online word Snurk verkocht en slapen jong en oud onder de fantasierijke prints. Elke ochtend met plezier je bed uit ook al lig je nog ze lekker warm onder het fijne beddengoed. Snurk maakt volledig gebruik van biologisch katoen wat duurzaam geproduceerd word in Portugal. En zo Snurken we nog lang en gelukkig!

Unicorn dekbedovertrek

Vandaag laten we je in de blog 2 van deze designer dekbedovertrekken zien. Vie slaapt als een roosje onder het UNICORN dekbedovertrek uit de collectie ‘Dream Big’. Astronaut, prinses of een zeemeermin, met deze levensechte fotoprints komt je kinderdroom tot leven. Met momenteel 30 verschillende soorten word kiezen geen makkie.

Dekbedovertrek lila vlindertjes

Jez ligt helemaal sereen onder het lilac butterfly dekbedovertrek. Lila is dé woontrend kleur van dit moment en kan met heel veel andere kleuren gecombineerd worden. Deze vrolijke vlindertjes geven je de nachtrust die je verdiend. 

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer