Blog door:

Kim

Win 4 kaartjes voor de Monster Jam 2024

Ja je leest het goed, wij geven nog eens 4 kaartjes weg! Kun je gezellig met je vader, moeder, opa, oma of wie dan ook naar de Monster Jam. Je kunt tickets winnen voor de show op 12 mei, dus omcirkel deze datum voor de zekerheid alvast in je agenda! Voor nu hoef je alleen even door te lezen naar beneden en het formulier in te vullen om kans te maken op deze te gekke prijs.

Geniet van het gebrul van de motoren!

Het is zo fantastisch om dat harde gebrul van de motoren te horen. Het galmt werkelijk door heel je lichaam en dat geeft zo’n kik! Dit is dus een uitje voor alle stoere jongens en meiden! En wij spreken uit ervaring want wij zijn in 2022 met onze dochters geweest, die het echt helemaal geweldig vonden.

Wat kun je in 2024 allemaal verwachten

AS BIG AS IT GETS!đź’ĄMonster Jam 2024 met nog meer actie, races en stunts! Naast de alom bekende Monster Trucks als Max-D®, Grave Digger®, El Toro Loco® en Megalodon® zullen ook de enige echte Marvel Monstertrucks, Black Panther, The Amazing Spider-Man, Thor en Iron Man aanwezig zijn in het stadion.

Lees hier onze review over de Monster Jam 2022

Extra info

WANNEER: zaterdag 11 mei & zondag 12 mei, 2024
WAAR: GelreDome, Arnhem
TICKETS: Tickets zijn verkrijgbaar vanaf € 29,=. Groepskorting vanaf 10 personen. Pit Party tickets zijn verkrijgbaar zolang de voorraad strekt en alleen in combinatie met een ticket voor de show.

Kijk voor meer informatie en ticketverkoop op www.monsterjam.nl

Waarom je zeker mee moet doen aan deze winactie!

Monster Jam, een event waar je gewoon echt een keer geweest moet zijn. Het ronken van de motoren, het geweld waarmee ze rondrijden en de waanzinnige stunts die ze maken, dat wil je gewoon gezien hebben. Wil jij indruk maken op je zoon of dochter dan is een kaartje naar de Monster Jam 2024 een geweldig cadeau! Jong en oud zal vol verwondering deze show meemaken.

Monster Jam winactie

Wil jij bij dit onvergetelijke event aanwezig zijn? Doe dan snel mee met deze te gekke winactie! En even voor de duidelijkheid, dit is niet alleen te gek voor jongens maar ook zeker voor meisjes, je opa of oma, oom of tante, oftewel voor iedereen! Wij geven 4kaartjes weg voor de show op 12 mei. Vul het formulier hieronder in en maak kans!

*Deze kaartjes zijn gewonnen door Peggy vd Berg

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer