Blog door:

Kim

Kraamcadeau inspo by Little Thingz

Wat leuk! Er is een kleintje onderweg bij je zus, vriendin of een andere bekende, maar nu begint het gepieker…. Wat moet je diegene nu cadeau doen? Soms zie je door de bomen het bos niet meer dus wij helpen je een handje om een geschikt cadeau te kopen zodat jij met een gerust hart op kraamvisite kunt. Voor ieder budget zijn er leuke cadeautjes te vinden, kijk in de categorie ‘kraamcadeaus tot €25‘ of ‘kraamcadeaus vanaf €25‘ voor een passend geschenk.

Praktisch kraamcadeau

Een praktisch cadeau is natuurlijk altijd handig om te krijgen en omdat je zo onwijs veel nodig hebt wanneer je een kindje krijgt is het soms ook wel fijn als je bepaalde dingen cadeau krijgt. Dat drukt ook weer een beetje de kosten die anders de kersverse mommy zelf moet maken. Praktisch wil natuurlijk niet zeggen dat je maar gewoon een pak luiers koopt, lees verder om te zien wat je wél aan praktische cadeaus kunt geven.

Badcape

Een mooie zachte badcape om het kleintje mee af te drogen na een heerlijke baddersessie. Een cadeau wat zeker in goede aarde zal vallen want deze kun je niet genoeg hebben.

Babynestje

Als nieuwbaken moeder wil je natuurlijk je kleintje zo veel mogelijk bij je hebben. Wat is het dan fijn om een babynestje cadeau te krijgen. Lekker bij je op de bank, in de box of op het bed. Je kleintje ligt toch in zijn eigen plekje maar altijd in de buurt.

Opbergzak

Met een kleintje krijg je automatisch ook heel veel meer spullen erbij. Handig is dan een opbergzak voor aan de box of het bedje. Hierin kun je bijvoorbeeld knuffeltjes of speelgoed stoppen. Opgeruimd staat netjes!

Speelgoed cadeau geven.

Als je toch liever niets praktisch wilt geven maar bijvoorbeeld een speelgoedje waar de baby op den duur mee kan spelen is het belangrijk dat je kijkt naar babyspeelgoed. Speelgoed waar ze in de komende maanden ook echt iets aan hebben. Het is zonde als het cadeau het eerste jaar op een kast moet staan omdat het nog niet geschikt is voor een baby om mee te spelen.

Rammelaar

Met een rammelaar kan een baby al vrij snel overweg. Deze zijn speciaal gemaakt om vastgepakt te worden door kinderhandjes. Het rammelende geluid wat het maakt wanneer de baby met zijn armen begint te zwaaien vinden ze vaak heel interessant.

Muziekmobiel

Een muziekmobiel kan al direct vanaf de geboorte gebruikt worden. Deze maak je vast aan het bedje of de box (sommige kunnen zelfs aan een kinderwagen) en de kleine baby kijkt zijn oogjes uit.

Bijtring

Baby’s stoppen nog alles in hun mond. Niet altijd even fris en handig maar een bijtring is daar speciaal voor gemaakt. Wanneer ze uiteindelijk tandjes krijgen is dit ook heel fijn om het tandvlees te masseren.

Activiteiten boekje

Voor baby’s hebben ze van die leuke activiteiten boekjes waarin ze vaak allerlei geluiden en structuren verstopt hebben zitten. Deze zijn goed voor de ontwikkeling van het kleintje.

De cadeaus leuk afgeven..

Als je geslaagd bent voor je cadeautjes dan is het natuurlijk leuk om deze op een mooie manier te geven. Naast mooi inpakken zou je het ergens in kunnen stoppen. Bij Little Thingz hebben ze van die hele leuke kinderkoffertjes waarin je je cadeautje kunt doen. Dat maakt het geven direct een stuk leuker.

LEES OOK

GESPOT! | De mooiste jasjes voor baby’s

De lente komt eraan en dat betekent dat we de kasten weer gaan opfrissen voor het nieuwe seizoen. Die kleine zal ondertussen ook wel uit de winterkleding gegroeid zijn en ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de girls

Het mooie weer begint zo nu en dan te komen en dan kunnen de meisjes de zomerjassen weer aan! Wij zijn altijd vreselijk nieuwsgierig naar de nieuwste kinderjassen en fashion trends, modellen, ... Lees meer

GESPOT! | Zomerjassen voor de boys

Het nieuwe kindermode seizoen is begonnen. Wij hebben super gave jongensjassen gespot! Koop jij meteen de eerste jas die je leuk vindt? Of wacht je toch tot dat alle collecties ... Lees meer